AYWE Topsport

‘Meester worden over je interne dynamiek van denken, voelen en willen wordt meer en meer dé manier om het verschil te maken tussen winnen of verliezen en plezier of geen plezier’

Als topsporter richt je je hele leven in om het beste uit jezelf te halen. Om dag in dag uit op het hoogste niveau te laten zien wat je waard bent. Je maakt heel veel trainingsuren om fysiek en technisch super aan de start te verschijnen en weet wat je moet doen om telkens weer goed te herstellen. Je hebt een duidelijk doel waar je naartoe werkt en weet wat je daarin vraagt van de mensen om je heen.

Maar hoe zit het met je mentaal-emotionele stabiliteit en kracht? Haal je er op dat gebied ook alles uit wat er in je zit? Heb je helder wat je daar nog te winnen hebt en waarom het slim is om daar überhaupt energie in te steken?

Wij zien dat onze coaching voor topsporters en topteams werkt. Waarom? Hoe beter je weet wie je bent en wat je van binnenuit wil, hoe meer je beweegt vanuit autonomie, passie en een drive om het allerbeste uit jezelf en je team te halen.

Wil je ook:

+ Meer en meer kunnen terugkeren in je goede energie, focus en kracht, wat er ook gebeurt?
+ Je uitdagingen en tegenslagen gebruiken om sterker van te worden?
+ Meer plezier hebben in je sport en alles wat daarbij komt kijken?
+ Meer regie hebben op je eigen ontwikkeling en prestaties?
+ Je relaties met de belangrijke mensen om je heen verbeteren
+ Je positieve invloed op je team vergroten?
+ Echt klaar zijn voor je leven na de topsport?

Neem dan contact met ons op