Opleiding Coach(end Leidinggeven)

De opleiding Coach(end Leidinggeven) is bedoeld voor leidinggevenden, (interne) coaches en mensen die het faciliteren van de ontwikkeling van anderen een belangrijk deel van hun taak vinden. Je leert het vak van coach(end leidinggeven) door het opdoen van zelfinzicht, mensenkennis en door heel veel te oefenen met 1 op 1 gesprekken, conflict- en teamcoaching op basis van een stevig gefundeerde theoretische basis met bijbehorende uitgebreide coach-gereedschapskist.

De opleiding bestaat uit een basis jaar van 12 opleidingsdagen (6 blokken van 2 dagen) met daartussendoor intervisiebijeenkomsten en een individuele coach sessie met een van de opleiders.

Diegene die zich verder willen verdiepen en verbreden na jaar 1 kunnen deelnemen aan het tweede jaar van 8 opleidingsdagen.

Daarnaast organiseren we ieder jaar onze jaarlijkse terugkom tweedaagse voor iedereen die in ieder geval het basis jaar heeft gevolgd. Opfrissen, bijleren, aanscherpen, uitbouwen elkaar weer ontmoeten is het doel van deze tweedaagse.

Coach(end Leidinggeven) jaar 1

Info

Coach(end Leidinggeven) jaar 2

Info

Jaarlijkse terugkom tweedaagse

Info