Team
coaching

Hoe zie jij jullie als team samenwerken, heel eerlijk? Stellen jullie elkaar vragen? Zijn jullie echt nieuwsgierig naar elkaars bijdrage?

En als het lastig wordt, blijven jullie dan op de inhoud praten? Draaien jullie er dan om heen? Schuiven jullie het dan voor je uit? Is het antwoord op deze vragen vaak ‘ja’? Dat is mooi! Want dan is er veel ruimte om het samen beter te gaan doen. We helpen jullie daar graag bij, in precies die tijd die er voor nodig is om resultaat te behalen:

+ Eenmalige sessie van 1 of 2 dagdelen: Jullie willen verhelderen wat jullie gewenste teamdynamiek is en een duidelijke strategie bepalen om deze waar te maken. Of jullie willen de kwaliteit van een specifiek overleg verbeteren.
+ Kort en bondig traject van 1 tot 3 maanden: Jullie willen een concreet teamthema aanpakken en veranderen op het gebied van samenwerken en communicatie. Bijvoorbeeld het thema ‘veiligheid’, ‘eigenaarschap’, ‘verandering’, ‘talenten benutten’ of ‘mogelijkheden zien’.
+ Intensief traject van 6 tot 12 maanden: jullie willen als team blijvende veranderingen op gang brengen in hoe jullie met elkaar in gesprek zijn, samenwerken en besluiten nemen.

Wil je meer weten of wil je advies? Neem contact met ons op.